КВІ
П'ятниця
19
03:33

​На Житомирщині відбудеться фестиваль етнічної моди — етно-фешн-шоу «Аристократична Україна»

25 вересня в історико-культурному комплексі “Замок-музей Радомисль” відбудеться традиційній фестиваль етнічної моди — етно-фешн-шоу “Аристократична Україна”. Фестиваль проводиться вже вп’яте. Минулого року він не зміг відбутися через складну пандемічну ситуацію. Однак тепер він відновлюється

Мета фестивалю — популяризація продукції українських модельєрів, які використовують у своїй роботі етнічні мотиви.


На цьогорічному фестивалі “Аристократична Україна” представлятимуть свої роботи як його постійні учасники, так і новачки. Серед них — бренд “Синій льон”, котрий відомий своїми ексклюзивним одягом з вишивкою. Це також дизайнер і модельєр, учасниця міжнародних виставок у Торонто й Лондоні, Анна Братасюк. Вона відома своїми виробами з натуральної вовни та інших екологічних матеріалів у розробленому нею стилі "елегантної етнікі". Вдало поєднує у своїх колекціях елементи української етніки і ісламського одягу дизайнер Анна Хруленко. Бренд «Natli Datzka» (дизайнер Наталія Дацко) працює в жанрі “сучасна етніка”, роблячи одяг з народними мотивами зручним та практичним.


Одна з очікуваних цікавинок фестивалю — виставка автентичного українського вбрання, що було у вжитку сто і більше років тому. Її готує Житомирський краєзнавчий музей.


Початок фестивалю — о 12.00.

Вчора

Сторінки:
Нагору