БЕР
П'ятниця
29
14:07

​На Житомирщині викрали скриньку для пожертв

7 вересня до поліції звернулась голова благодійної громадської організації із повідомленням про відкрите викрадення скриньки для пожертв. Поліцейські встановили особу грабіжника та того ж дня затримали.

Подія сталася близько 9.30 в одному з магазинів Бердичева. Молодик на очах у продавчині та кількох покупців схопив скриньку для пожертв, що знаходилась на прилавку, та кинувся втікати. Навздогін чоловікові побіг водій автомобіля, який якраз привіз до магазину товар. На жаль, йому не вдалося відразу затримати молодика. Однак він встиг його детально роздивитись.


Згодом, саме завдяки опису, зробленому водієм, дільничний офіцер зміг запідозрити у причетності до злочину конкретного чоловіка. А під час перевірки його за місцем проживання інформація підтвердилась. У спальні підозрюваного було вилучено частину з викрадених грошей. Саму скриньку, за словами чоловіка, він спалив.


За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.


Нині 36-річний бердичівлянин затриманий у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.


Раніше чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок.

Сторінки:
Нагору