КВІ
Субота
20
16:27

​На Житомирщині викрили двох причетних до крадіжок з місцевих підприємств

Звягельські оперативники кримінальної поліції встановили причетного до крадіжки майна з території сільськогосподарського підприємства. А олевські правоохоронці розкрили крадіжку металобрухту з місцевої пилорами.

Уранці 9 лютого до Новоград-Волинського райвідділу поліції надійшла заява від працівника сільгосппідприємства, розташованого на території Ємільчинської громади. Чоловік повідомив, що з приміщення нефункціонуючої каналізаційно-насосної станції зникли раніше демонтовані металеві труби та масляний радіатор. Ще з однієї будівлі були викрадені металеві ворота.


У ході першочергових заходів оперативники кримінальної поліції провели перевірки пунктів прийому металобрухту. На одному з них й виявили викрадене майно, яке, як з’ясувалось, здав туди місцевий житель. Відтак хлопця розшукали, а викрадене вилучили. Нині поліцейські встановлюють всі обставини, у тому числі й імовірних спільників парубка.


Увечері цього ж дня до відділення поліції №2 в м. Олевську звернувся містянин із заявою про викрадення майна з території його пилорами. Як з’ясувалось, хтось пошкодив навісний замок на металевому контейнері та викрав звідти брухт кольорових металів. Поліцейські провели огляд місця події та вилучили слідову інформацію. Згодом з’ясували, що до вчинення правопорушення причетний 23-річний місцевий житель.


Нині тривають відповідні перевірки. Нагадаємо, що частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу такі протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору