БЕР
П'ятниця
29
07:13

На Житомирщині викрили трьох бердичівлян у незаконних оборудках з наркотиками і психотропом

Увечері 13 вересня оперативники кримінальної поліції Бердичівського райвідділу у результаті заходів по викриттю наркозбутчика затримали ще двох його знайомців, причетних до протиправних діянь.

У ході невідкладних слідчих дій у всіх трьох чоловіків правоохоронці вилучили заборонені речовини рослинного та синтетичного походження. Також встановлено місце, де виготовлялись наркотики і психотроп для подальшого розповсюдження. Тривають досудові розслідування.


Оперативники Бердичівського райвідділу поліції у рамках кримінального провадження провели заходи із викриття місцевого жителя, ймовірно причетного до торгівлі забороненими речовинами. Відтак у ході перевірок правоохоронці встановили, що за місцем свого проживання 25-річний бердичівлянин може виготовляти та зберігати нарковмісні засоби.


Тож біля помешкання поліцейські затримали спочатку самого господаря, а потім і його несподіваних гостей – місцевих жителів, віком 27-ми та 20-ти років. Усі обставини документувала слідчо-оперативна група Бердичівського РВ поліції.


У старшого з приїжджих чоловіків при поверхневій перевірці правоохоронці виявили близько двох десятків зіп-пакетиків з розфасованими речовинами рослинного та синтетичного походження. У молодшого за віком – паперові згортки та пакунки з рослинною сумішшю, ймовірно, марихуаною.


За погодженням з окружною прокуратурою правоохоронці провели невідкладні слідчі дії у помешканні 25-річного бердичівлянина. Звідти вилучили низку доказів причетності його до виготовлення психотропних засобів, у тому числі кристалічні та рідкі речовини.


– Всі троє були доставлені до райвідділу для проведення необхідних слідчих дій. Маємо обґрунтовані відомості про причетність старших чоловіків до торгівлі наркотиками і психотропом через закладки у місті. Третьому молодикові наразі інкриміновано незаконне зберігання наркотичних засобів, - повідомив т.в.о. начальника Бердичівського райвідділу поліції Сергій Рудницький. - Ми посилюємо заходи боротьби з наркозлочинами на території району, відтак проводимо відпрацювання для викриття причетних до вказаних кримінальних діянь.


Все вилучене нині направлене на експертне дослідження до регіонального Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.


Відтак досудові розслідування тривають за статтями 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

Вчора

Сторінки:
Нагору