БЕР
П'ятниця
29
01:03

​На Житомирщині внаслідок ДТП до реанімації потрапив пішохід

У Попільнянському районі внаслідок ДТП до реанімації потрапив пішохід. Про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася 8 жовтня близько 19:15 у смт Корнині, до поліції повідомив анонім.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Попільнянського відділення. Попередньо було встановлено, що 51-річний житель Миколаївської області, керуючи вантажівкою «IVECO Magirus» та рухаючись по автодорозі Ставище–Попільня у селищі Корнині, не впорався з керуванням, унаслідок чого здійснив наїзд на 37-річного пішохода, який ішов вздовж дороги у попутному напрямку.


У результаті ДТП, чоловік отримав чисельні травми, з якими його було доставлено до реанімаційного відділення Попільнянської лікарні.


Нині поліція встановлює усі причини та обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.


Водночас правоохоронці закликають усіх учасників дорожнього руху суворо дотримуватися правил безпеки.


Водії автомобілів, аби мати змогу контролювати транспортний засіб і вчасно уникнути дорожньої пригоди, обирайте безпечну швидкість руху, завжди враховуйте стан дорожнього покриття, погодні умови та навколишню обстановку.


Пішоходи, пам’ятайте, що ваша безпека перш за все у ваших руках! Перетинайте проїзну частину дороги лише у дозволених для цього місцях. Завжди зважайте на зустрічні автомобілі, погодні умови та видимість у водіїв.


Не забувайте про ці елементарні заходи, що можуть врятувати ваше життя, здоров’я та вберегти інших учасників дорожнього руху!

Вчора

Сторінки:
Нагору