БЕР
П'ятниця
29
12:48

​На Житомирщині за добу - 13 нових випадків захворювання

На Житомирщині за минулу добу зареєстровано 13 нових випадків захворювання на COVID-19. І станом на 9 годину 8 квітня в області вже 27 лабораторно підтверджених випадків.

Нові випадки зареєстровані - 4 випадки в місті Малин,3 випадки у Бердичівському районі, по 2 випадки в Житомирі та Коростенському районі, по одному випадку в Житомирському та Черняхівському районах.


Найбільша кількість в Малинському районі - 8 випадків та Бердичівському районі - 7 випадків. В Житомирі та Коростенському районі зареєстровано по 4 випадки, 2 випадки Радомишльському районі та по одному випадку у Черняхівському та Житомирському районах.


Два летальних випадки – по одному в Радомишльському та Бердичівському районах.


За минулу добу надійшло 19 термінових повідомлень на підозру COVID-19. Усього за період моніторингу з 29 січня по 9 годину 8 квітня надійшло 110 термінових повідомлень на підозру захворювання, а також до вірусологічної лабораторії надійшло 127 проб біоматеріалу від хворих із 18 адміністративних територій. З них у 27-ти випадках виявлено COVID -19, у 97 пробах результат негативний, ще 3 проби - в роботі.


ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОВ України» працює в умовах надзвичайної ситуації цілодобово. У вогнищах інфекції здійснюється комплекс протиепідемічних заходів, до яких залучені в тому числі фахівці обласного лабораторного центру.


Нагадаємо, що з 6 квітня Уряд ввів нові обмежувальні заходи, і за порушення карантинних заходів передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.

Вчора

Сторінки:
Нагору