КВІ
Четвер
18
13:30

​На Житомирщині за добу коронавірус підтвердили в 16 людей

За минулу добу, 23 липня, на Житомирщині коронавірус підтвердили у 16 людей та ще 5 – одужали. Із 16 нових випадків 2 зафіксували в Ємільчинському районі – єдиному районі, де до 23 липня не було зареєстровано жодного випадку COVID-19.

За інформацією пресслужби Житомирської облради, 23 липня до обласного лабораторного центру надійшло 37 повідомлень про підозру на коронавірус. Фахівці лабораторії провели 203 дослідження, у результаті чого в 16 випадках підтвердили захворювання на COVID-19. Найбільше тих, хто захворів, у Житомирі – п'ять людей, по двоє – у Новоград-Волинському та Ємільчинському районах і ще по одній людині – в Житомирському, Бердичівському, Черняхівському, Андрушівському, Пулинському, Олевському та Овруцькому районах. До 23 липня Ємільчинський район лишався єдиним районом Житомирщини, де не було зареєстровано жодного випадку COVID-19.


За даними обласного лабцентру, одужання від коронавірусу підтвердили у 5 жителів Житомирщини: троє людей одужали у Новоград-Волинському районі та ще по одній людині – в Овруцькому та Черняхівському районах.


Загалом, в області на коронавірус захворіли 1670 жителів, 1329 з яких вже одужали.

Вчора

Сторінки:
Нагору