КВІ
П'ятниця
19
11:16

На Житомирщині затримали поліцейського за підозрою у збуті  наркотичної речовини

У п’ятницю, 8 жовтня, Житомирською обласною прокуратурою спільно зі  співробітниками ВБКОЗ Управління СБ в області та слідчих ДБР викрито на збуті наркотичної речовини патрульного поліції одного з територіальних підрозділів області.

Поліцейського затримано в Андрушівці, у центрі міста, о 16.30 год, під час повторної передачі «клієнту» згортку з наркотичною речовиною.


Напередодні правоохоронцями задокументовано факт збуту цим же поліцейським психотропної речовини, обіг якої обмежено – амфетаміну.

Наразі проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, вживаються заходи до встановлення інших фактів скоєння незаконного обігу наркотичних речовин.


Також вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 307 КК України та обрання запобіжного заходу.


Досудове розслідування, за процесуального керівництва обласної прокуратури, проводить другий слідчий відділ (з дислокацією у місті Житомирі) територіального управління ДБР, розташованого у м. Хмельницький


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Вчора

Сторінки:
Нагору