КВІ
Субота
20
14:25

​На Житомирщині затримано автомобіль, що перевозив безакцизні цигарки

Прикордонники Житомирського загону спільно з іншими правоохоронними органами проводять комплексні заходи щодо недопущення порушень законодавства України з переміщення та збуту підакцизних товарів.

Так днями, реалізовуючи завчасно отриману інформацію, охоронці кордону спільно з Нацполіцією, неподалік обласного центру, зупинили легковий автомобіль «Volkswagen Passat». Під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили майже 2 тис. пачок цигарок «Jin Ling» без відповідних марок акцизного збору. Водій легковика, наш співвітчизник, не зміг пояснити походження вантажу, місце його придбання та подальшої реалізації.

За даним фактом прикордонники направили повідомлення до Державної фіскальної служби про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 204 ККУ «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів». Нелегальне куриво, яке можливо належить до контрабандної діяльності, вилучено співробітниками Національної поліції в Житомирській області.


Перевірчі заходи тривають.


Вчора

Сторінки:
Нагору