БЕР
Вівторок
19
10:02

​На Житомирщині жінку обікрали прямо у примірювальній кабінці

На Звягельщині оперативники викрили жінку у крадіжці гаманця

В одному із магазинів м.Новограда-Волинського у відвідувачки з примірювальної кабінки викрали гаманець з грошима. Правоохоронці розшукали підозрювану та повернули власниці викрадені кошти. Триває досудове розслідування.


До місцевого відділу поліції із заявою звернулася 31-річна звягельчанка. Жінка повідомила, що в одному із магазинів райцентру у неї викрали гаманець, в якому знаходилось близько тисячі гривень.


На місці події правоохоронці встановили, що гаманець у заявниці викрали із примірювальної кабінки. Допомогли викрити підозрювану записи камер відеоспостереження, на яких було зафільмовано дії іншої відвідувачки магазина. Скориставшись слушним моментом, вона поцупила гаманця та залишила торговельний заклад.


Розшуківці швидко встановили особу підозрюваної. Нею виявилась місцева мешканка, яка зізналась у вчиненому. Викрадене правоохоронці у неї вилучили.


За вказаним фактом нині відкрито кримінальне провадження. Подія кваліфікована за ч.1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Подібні протиправні дії караються штрафом, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом або позбавленням волі на строк до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору