КВІ
П'ятниця
19
23:16

​На Житомирщині зіткнулися дві автівки – є потерпілі

30 травня на автодорозі поблизу села Лопатичі, що на Олевщині, зіткнулися дві автівки – легковик марки "Ford" та мінівен "Volkswagen Transporter". Спочатку в патрульній поліції говорили про трьох потерпілих. Згодом уточнили, що потерпілих шестеро.

Про це в коментарі Суспільному розповіла речниця Патрульної поліції Житомирщини Тетяна Носадчук. За ї словами, повідомлення про ДТП надійшло від працівників швидкої, котрі отримали виклик на аварію.


Тетяна Носадчук каже, що поки про ДТП – обставини, за яких воно сталося, та стан потерпілих – більше відомостей немає.


У коментарі Суспільному Тетяна Носадчук повідомила, що аварія трапилася о 13.36 на 232 кілометрі автодороги М-07 Київ – Ковель – Ягодин. Водій автомобіля "Ford Focus" (дані про особу уточнюються) виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з мінівеном "Volkswagen Transporter" під керуванням водія 1970 року народження.


В результаті ДТП водій та двоє пасажирів легковика "Ford Focus", а також троє пасажирів мінівена "Volkswagen Transporter" отримали тілесні ушкодження. Усіх потерпілих госпіталізували до Олевської центральної районної лікарні.


За словами Тетяни Носадчук, на місці події працює слідчо-оперативна група. На відрізку, де трапилася ДТП, організували охорону місця події та регулювання дорожнього руху.

Сторінки:
Нагору