КВІ
П'ятниця
19
14:04

​На Житомирщині злочинну групу підозрюють в організації незаконного грального бізнесу

32-річний житель Коростеня, з метою отримання незаконного прибутку, організував злочинну групу, яка створила мережу гральних закладів на території Житомирщині. 27 жовтня трьом учасникам цієї групи повідомили про підозру у незаконній організації та проведенні азартних ігор.

Про це Суспільному розповіла речниця Прокуратури Житомирської області Тетяна Гоша. За її словами, 32-річний житель Коростеня, з метою отримання незаконного прибутку, створив організовану злочинну группу у складі трьох осіб та налагодив мережу гральних закладів на території області.


Зокрема, у гральних закладах, обладнаних у нежитлових приміщеннях у Коростені, Лугинах, Білокоровичах Олевського району, надавали місцевим жителям послуги з доступу до азартних ігор за допомогою комп’ютерної техніки через мережу Інтернет. Підозрювані використовували спеціальне програмне забезпечення онлайн-казино.


У ході обшуків у гральних закладах виявили та вилучили майже 20 одиниць комп’ютерної техніки, грошові кошти на суму понад 20 тисяч гривень, чорнову бухгалтерію. На вилучені грошові кошти та комп’ютерну техніку накладено арешт.


Розпочато досудове розслідування. Організатору злочинної групи та двом його спільникам інкримінують кримінальне правопорушення за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України.

Вчора

Сторінки:
Нагору