БЕР
Вівторок
19
11:55

​На Житомирщині ЗНО з історії складали 6,3 тис. випускників

Сьогодні, 9 липня, відбулося тестування з історії України, участь у якому взяли 6 тис. 397 випускників Житомирської області. Кожен другий абітурієнт регіону обрав для себе цей предмет на ЗНО. Результати оцінювання стануть відомі його учасникам до 25 липня.

За статистичними даними Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти, на Житомирщині явка склала 68,49% від зареєстрованих абітурієнтів на цей іспит. Попередньо реєструвалися 9 тис. 340 випускників. Так, історію України на Житомирщині для тестування на ЗНО-2020 обрали понад 50% всіх випускників. Адже на єдиний обов’язковий для всіх предмет ЗНО з української мови та літератури реєструвалися 12,3 тис. абітурієнтів.


Незалежне оцінювання з історії України відбулося у 37 пунктах у Житомирської області. Процедуру тестування обслуговувало близько двох тисяч осіб, серед яких уповноважені особи УЦОЯО, керівники пунктів ЗНО та їхні помічники, інструктори та чергові. У пунктах тестування було більше сотні медичних працівників. Охорону пунктів та контейнерів забезпечували працівники Державної служби охорони. Представники Головного управління Національної поліції в Житомирській області стежили за правопорядком ззовні.


За повідомлення Житомирського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, на пунктах проходження тестування дотримано всіх протиепідемічних заходів. Двох учасників (у м. Бердичеві та м. Коростені) до тестування не допущено через підвищену температуру тіла.

Вчора

Сторінки:
Нагору