КВІ
П'ятниця
19
04:34

​На Звягельщині цьогоріч поліцейські викрили майже 300 фактів нехтування батьківськими обов’язками

Нещодавно у рамках профілактичної роботи поліцейські перевідали за місцем проживання багатодітну родину і виявили явний недогляд за малолітніми дітлахами. Ситуацію у цій родині та інших, які вже перебувають на обліках, взято на контроль. 

46-річна жителька Новоград-Волинського району має на вихованні 4 дітей, віком від 11 до 15 років. На момент візиту до їх помешкання правоохоронці застали безлад та антисанітарію. Діти самотужки готували їжу в чавуні, а їх матері взагалі не було вдома.


Ювенальні інспектори розшукали жінку, провели з нею бесіду щодо неприпустимості подібної поведінки, а також скали адміністративний протокол за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП. Матеріали були направлені до суду для прийняття відповідного рішення. Нині працівники міського центру соціальних служб вирішують питання щодо взяття родини на профілактичний облік як такої, що опинилася у складних життєвих обставинах.


Днями поліцейські у складі виїзної комісії з питань захисту прав дітей Новоград-Волинської міської ради знову перевірили ситуацію в родині та відзначили позитивні зміни.


Також правоохоронці перевідали ще декілька родин, які проживають на території району. У всіх були створені задовільні умови проживання, а діти забезпечені харчовими продуктами.


Загалом же з початку року поліцейські Новоград-Волинського райвідділу склали майже 290 адміністративних матеріалів відносно осіб, які неналежним чином виконували свої батьківські обов’язки.

Вчора

Сторінки:
Нагору