БЕР
П'ятниця
29
13:30

​На Звягельщині оперативники затримали хатнього крадія

З будинку жительки Новограда-Волинського було викрадено майже 33 тисячі гривень. Правоохоронці оперативно затримали причетного до правопорушення неподалік місця події. Нині за фактом крадіжки проводиться досудове розслідування.

Уночі 19 вересня до чергової частини Новоград-Волинського відділу поліції звернулася 25-річна місцева мешканка і повідомила про крадіжку з її будинку.


На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці встановили, що зловмисник потрапив до оселі, пошкодивши замок у вхідних дверях. У будинку залишився характерний безлад через пошук крадієм цінностей.


Після огляду з’ясувалося, що з оселі заявниці зникли гроші в іноземній валюті. Загальна сума збитку склала близько 33 тисяч гривень.


Оперативники кримінальної поліції у результаті проведених заходів затримали неподалік місця події підозрілого чоловіка. У нього вилучили купюри та пристосування для відмикання замків.


Відтак чоловіка, 47-річного жителя райцентру, затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.


Як повідомив т.в.о. начальника Новоград-Волинського відділу поліції Андрій Гнатенко, у рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України, чоловіка перевіряють на причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень.


Відповідно до чинного законодавства крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

Сторінки:
Нагору