КВІ
П'ятниця
26
01:28

​На Звягельщині патрульні виявили понад 1000 адміністративних правопорушень з початку року

Інспектори секторів реагування патрульної поліції Новоград-Волинського райвідділу постійно проводять профілактичні заходи із водіями та іншими учасниками дорожнього руху, аби знизити аварійність на автошляхах. Правоохоронці щоденно реагують на звернення громадян, здійснюють їх розгляд у межах компетенції, припиняють та документують правопорушення.

Упродовж поточного року на Звягельщині патрульні задокументували 1040 адміністративних правопорушень, серед яких – 38 керування транспортними засобами у стані сп’яніння (ст. 130 КУпАП) та 69 керування без відповідних документів (ст. 126 КУпАП).


Інспектори поліції також проводять профілактичну роботу з пішими учасниками дорожнього руху. Відтак правоохоронці виявили 52 порушення ПДР пішоходами. Водночас з початку року поліцейські задокументували 27 дорожньо-транспортних пригод без потерпілих.


Правоохоронці виїжджають для перевірки повідомлень про сімейні конфлікти. За поточний рік групи реагування припинили 24 факти вчинення домашнього насильства.


Також патрульні щоденно працюють з особами, які перебувають на обліках райвідділу, перевіряють власників мисливської зброї, контролюють дотримання карантинних вимог суб’єктами господарювання та громадянами. Також патрульні поліцейські до прибуття слідчо-оперативної групи забезпечують охорону місця події та слідів учиненого кримінального правопорушення.


Загалом інспектори секторів реагування патрульної поліції упродовж року відреагували на близько 1700 повідомлень громадян та розкрили 14 злочинів, серед яких крадіжки, незаконне поводження з наркотичними речовинами та ін.

Вчора

Сторінки:
Нагору