БЕР
П'ятниця
29
17:10

​На Звягельщині поліцейські упродовж доби викрили двох чоловіків у скоєнні крадіжок

Учора, 1 лютого, до правоохоронців звернулись 2 місцевих жителів із повідомленнями про крадіжки. Поліцейські встановили причетних осіб. Досудові розслідування тривають.

Близько 13:00 до Новоград-Волинського райвідділу надійшло повідомлення від 38-річного місцевого жителя про те, що хтось викрав гумовий човен, шуруповерти та інші речі з гаража. На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи та задокументували всіх обставини. Сума матеріального збитку склала близько 17 тисяч гривень.


Того ж дня оперативники кримінальної поліції встановили, що до крадіжки причетний 56-річний житель райцентру. Попередньо, чоловік проник до приміщення шляхом зламу замка. Нині частину викраденого вилучено.


1 лютого близько 22:50 до поліцейських надійшло повідомлення про спрацювання сигналізації в одному з місцевих кафе.


До закладу одразу виїхали правоохоронці, де застали 34-річного жителя Ярунської територіальної громади. Як з’ясувалось згодом, чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.


Попередньо, він пошкодив вікно та проник усередину кафе, звідки викрав гроші. Відтак підозрюваного було затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.


Слідчі Новоград-Волинського райвідділу за обома фактами розпочали кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) ККУ, що карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років

Сторінки:
Нагору