БЕР
П'ятниця
29
13:43

​На Звягельщині поліцейські затримали грабіжника

7 квітня до поліції звернувся 24-річний житель райцентру. Чоловік розповів, що сусід побив його та відібрав мобільний телефон. Того ж дня правоохоронці затримали підозрюваного, розпочато розслідування.

Зі слів потерпілого, напередодні грабежу між ним та його сусідом стався конфлікт, а вже за кілька днів останній навідався до подвір’я односельчанина та почав вимагати телефон заявника. А коли той відмовився, ударив чоловіка та відібрав гаджет силоміць.


Тоді потерпілий і звернувся до поліції. Правоохоронці ретельно перевірили усі обставини події, опитали ймовірного нападника, однак телефону в нього вже не було. Проте поліцейські все ж виявили у чоловіка сім-карту з номером заявника. Тоді він і зізнався у скоєному.


Правоохоронці затримали останнього за ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Раніше 37-річний чоловік вже притягувався до відповідальності за крадіжку, нині ж йому загрожує до 6 років позбавлення волі відповідно до ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального Кодексу України.

Сторінки:
Нагору