КВІ
П'ятниця
26
01:52

​На Звягельщині поліцейські здійснюють контроль за дотриманням карантинних обмежень

За період «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 правоохоронці виявили майже 110 порушень: склали 41 протокол ч. 1 ст. 44-3 КУпАП (Порушення правил щодо карантину людей) і винесли 68 постанов за перебування в громадських будівлях та транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту, що закривають ніс та рот.

Щоденно поліцейські спільно із представниками Держпродспоживслужби та органів місцевого самоврядування проводять перевірки дотримання карантинних обмежень. З часу входження Житомирщини до «червоної» зони правоохоронці перевірили майже 200 суб’єктів господарювання.


Представники рейдових груп проводять профілактичну роботу громадянами, а також контролюють діяльність торговельних точок і транспорту, дотримання вимог щодо використання засобів індивідуального захисту у громадських місцях.


Правоохоронці, патрулюючи вулиці міста, приділяють особливу увагу місцям значного скупчення громадян. У більшості випадків поліцейські проводять бесіди з людьми та попереджають про відповідальність за порушення карантинних норм, а у разі повторення правопорушень – складають адміністративні матеріали.


Працівники сектору реагування патрульної поліції продовжують проводити перевірки пасажирських перевезень. За два тижні превентивної роботи поліцейські перевірили близько 100 перевізників.


Загалом же з початку року правоохоронці задокументували 975 випадків ігнорування карантинних обмежень суб’єктами господарювання та громадянами.

Вчора

Сторінки:
Нагору