КВІ
Четвер
25
09:00

​На Звягельщині поліція та нацгвардійці провели профілактичне відпрацювання

Працівники Новоград-Волинського відділу поліції спільно з військовослужбовцями НГУ у рамках превентивних заходів провели профілактичну роботу у райцентрі. За добу правоохоронці виявили чотири злочини, запобігли низці адміністративних правопорушень та провели роз’яснювальну роботу серед містян.

Поліцейські заходи були спрямовані на посилення безпеки громадян та дотримання ними карантинних вимог, профілактику правопорушень, попередження і розкриття злочинів.


Майже півсотні правоохоронців працювали у складі піших та мобільних патрульних нарядів. Поліцейські здійснювали перевірки транспортних засобів, власників зброї, раніше судимих осіб і громадян, які перебувають під адміністративним наглядом та домашнім арештом.


У результаті відпрацювання поліцейські виявили 58 порушень адміністративного законодавства, серед яких незаконне зберігання наркотичних засобів, куріння та розпиття спиртних напоїв у громадському місці, порушення правил реєстрації вогнепальної зброї та інші.


Працівники ювенальної превенції відвідали сім’ї, що опинилися у складних життєвих обставинах і виховують дітей. Провели профілактично-роз’яснювальні бесіди щодо відповідального батьківства, оглянули умови, в яких зростає малеча. Трьох батьків було притягнуто до адміністративної відповідальності за ухилення від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо виховання неповнолітніх дітей.


У чотирьох молодиків поліцейські та нацгвардійці виявили пакунки з наркотичними засобами та пристрої для їх куріння. За усіма фактами слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Знахідки вилучили для подальшого направлення на експертне дослідження до Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.


Інспектори сектору реагування патрульної поліції виявили майже два десятки порушень Правил дорожнього руху. Одного водія викрили у керуванні транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.


За словами керівника Новоград-Волинського відділу поліції Андрія Гнатенка, відповідні комплексні відпрацювання мають позитивний результат. Такі додаткові заходи допомагають підвищити рівень безпеки та правопорядку у місті та районі.

Вчора

Сторінки:
Нагору