БЕР
Четвер
28
19:25

​На Звягельщині правоохоронці викрили причетного до грабежу та вилучили у нього наркотики

29 листопада в одному з місцевих магазинів райцентру хлопець забрав речі та втік від продавців, не розрахувавшись. Поліцейські упродовж години розшукали молодика, вилучили у нього викрадене майно та наркотичні речовини. Досудове розслідування триває.

Близько 13:50 до Новоград-Волинського районного відділу поліції звернувся 61-річний місцевий житель із повідомленням про те, що невідомий хлопець викрав одяг з кіоску. Заявник розповів, що молодик взяв речі та раптово вибіг із магазину, не розрахувавшись за них.


На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи та зафіксували всі обставини. У ході першочергових заходів оперативники райвідділу вже упродовж години розшукали підозрюваного на одній із вулиць міста із викраденим майном, яке згодом було вилучено.


Виявився, що до правопорушення причетний 23-річний житель Закарпатської області. Під час поверхневої перевірки у нього поліцейські виявили кілька паперових згортків із наркотичними речовинами, ймовірно, канабісом. Молодик пояснив, що все зберігав для власних потреб.


Наразі виявлене направлено на експертне дослідження до Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. Відповідно до чинного законодавства за сукупністю вчинених правопорушень чоловікові може загрожувати покарання у тому числі до 4 років позбавлення волі.

Сторінки:
Нагору