БЕР
П'ятниця
29
15:05

​На Звягельщині слідчі оголосили про підозру чоловіку у скоєнні ДТП

49-річний житель Новоград-Волинського району, керуючи транспортним засобом, скоїв дорожньо-транспортну пригоду. У результаті постраждав пасажир його автомобіля. 31 січня слідчі оголосили водієві підозру у вчиненні кримінального діяння.

Подія сталася у грудні минулого року. У с. Болярці Новоград-Волинського району водій автомобіля «Opel Vectra», 49-річний місцевий житель, допустив зіткнення з бетонною опорою. У результаті автопригоди 64-річний пасажир отримав травми та був госпіталізований до лікарні.


Відтак 31 січня слідчі Новоград-Волинського районного відділу поліції оголосили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.


Відповідно до чинного законодавства таке діяння карається штрафом від 3 тисяч до 5 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Сторінки:
Нагору