БЕР
П'ятниця
29
00:26

​Начальник поліції Житомирської області повідомив про результати розслідування резонансної події

13 листопада керівник ГУНП Житомирщини Юрій Олійник озвучив представникам громадських організацій власну позицію щодо принциповості та об’єктивності у розслідуванні обставин травмування Петра Ярмака. Також керівник поліції наголосив на неприпустимості подібних фактів і вжитті заходів для недопущення випадків катування або неналежного поводження з людьми.

Приводом для зустрічі стали події 3 листопада, коли патрульні зупинили за підозрою у кермуванні транспортним засобом у нетверезому стані 51-річного житомирянина. Згодом чоловік потрапив до лікарні, де йому було проведено хірургічне втручання.


Керівник ГУНП вкотре підкреслив свою принципову позицію у розслідуванні вказаних обставин, звертаючись до присутніх активістів:


- Моя мета і, сподіваюсь, ваша також, - це безпека і спокій жителів Житомирщини. Ми забезпечимо об’єктивність у розслідуванні випадків порушення прав і свобод людей, незалежно від статусу винуватців. Жодна особа не буде покриватись чи кришуватись.


Також Юрій Олійник поінформував про результати службового розслідування щодо працівників Житомирського відділу поліції, акцентувавши увагу, що жоден з них до травмування вказаного чоловіка не причетний. Водночас вказані матеріали скеровані до відповідного підрозділу Державного бюро розслідувань.


- Я працюю, щоб поліції довіряли і тому вдячний вам за активіність, за громадську позицію. Взаємодія між нами буде забезпечена і ваші думки ми врахуємо у роботі, - підкреслив Юрій Олійник.


Представники громадських організацій, користуючись нагодою, озвучили низку актуальних для області, на їх думку, проблемних питань та домовились про механізми співпраці.

Вчора

Сторінки:
Нагору