КВІ
Четвер
25
13:52

​Насіннєвий завод на Попільнянщині цьогоріч працевлаштував 64 безробітних

В селі Почуйки, що на Попільнянщині, вже червертий рік працює потужний ультрасучасний насіннєвий завод на 150 постійних та 200 сезонних робочих місць. ТОВ «Монсанто насіння» спеціалізується на виробництві елітного насіння сільськогосподарських культур, зокрема кукурудзи.

Цьогоріч, у липні-серпні, підприємство покликало на роботу 64 безробітних працювати сортувальниками, операторами виробничої діяльності та водіями навантажувачів. Заробітна плата від 15 до 28 тисяч гривень. Зважаючи на такий вагомий аргумент, як достойна винагорода за працю, зібрати велику кількість претендентів на вакантні місця було нескладно.


Днями у Почуйках відбулася робоча зустріч керівництва заводу та обласної служби зайнятості для обговорення перспектив працевлаштування ще й осіб з інвалідністю. Директор ТОВ «Монсанто насіння» Володимир Оніщенко радо зустрів делегацію у складі заступника директора обласного центру зайнятості Віктор Зубрицький, начальниці відділу організації надання послуг роботодавцям Светлана Карпович та директорки Попільнянська районна філія Житомирського обласного центру зайнятості Наталії Новик.


Зустріч розпочалася із вручення Володимирові Оніщенку заслуженої відзнаки Житомирського обласного центру зайнятості як кращому роботодавцю Попільнянського краю. За дорученням директорки центру Galina Korinna, її заступник висловив вдячність Володимиру Оніщенку за тісну співпрацю зі службою зайнятості у забезпеченні роботою жителів краю, створення нових робочих місць та підвищення добробуту земляків.


Учасники діалогу обмінялись думками щодо перспектив майбутньої співпраці, визначили основні підходи у вирішенні проблем стосовно працевлаштування осіб з інвалідністю та забезпечення належних умов для їхньої зайнятості.

Вчора

Сторінки:
Нагору