КВІ
Четвер
18
17:18

​Наталія Остапченко оглянула хід робіт з облаштування системи зважування в русі на автодорозі Київ-Чоп

10 грудня заступниця голови Житомирської облдержадміністрації Наталія Остапченко проінспектувала ділянку атомобільної дороги М06 Київ-Чоп, де на завершальному етапі триває встановлення системи “Зважування в русі”.

Система працюватиме на 246-му кілометрі автодороги Київ-Чоп у Новоград-Волинському районі на Житомирщині. Як повідомив менеджер ТОВ “СЕА” Дмитро Момотюк, зараз триває тестування всього функціоналу і близько тижня виконавцям робіт знадобиться для того, щоб система повноцінно запрацювала.


“Система знаходиться на завершальному етапі встановлення. Планується запуск всієї системи у тестовому режимі. Дана система призначена для того, аби водії не перевантажували свої автотранспортні засоби та тим самим не пошкоджували дорожнє покриття”, – розповів Дмитро Момотюк.


Наталія Остапченко наголосила на тому, що перед владою стоїть завдання не тільки будувати і ремонтувати дороги, а й правильно експлуатувати їх, аби продовжити термін їх служби.


“Цього року ми відремонтували велику кількість доріг, але крім цього, одне з наших головних завдань полягає в тому, аби ці дороги якісно та правильно експлуатувалися багато десятків років. Тому потрібно, аби всі вантажні автомобілі дотримувалися вагового контролю. Подібних комплексів у Житомирській області встановлено два: один на автомобільній дорозі М06 та ще один – на М21”, – зазначила заступниця голови Житомирської ОДА.


Загалом до кінця 2020 року в Україні в рамках програми Президента України “Велике будівництво” буде встановлено 20 таких систем вагового контролю.

Вчора

Сторінки:
Нагору