БЕР
П'ятниця
29
09:38

​Негода наробила лиха - на Житомирщині ліквідують наслідки хуртовини

Упродовж майже двох діб на Житомирщині сильний сніг, хуртовини, тому дорожники працюють у посиленому режимі. Проїзд державними автодорогами забезпечено, але обмежено рух великогабаритних транспортних засобів шляхами М-06 Київ – Чоп та М-07 Київ – Ковель – Ягодин по області.

Про це Суспільному розповіла фахівчиня по роботі зі ЗМІ та громадськістю Служби автомобільних доріг у Житомирській області Світлана Чернях-Кондрацька. За її словами, станом на ранок, 9 лютого, проїзд шляхами державного значення в області забезпечено.


Світлана Чернях-Кондрацька поінформувала, що для ліквідації наслідків негоди працює 72 одиниці спецтехніки та майже 100 дорожників:


"У зв'язку з обмеженнями руху вночі по кілька разів розчищали майданчики для відстою великовагових транспортних засобів. Всі проблемні питання одразу вирішуємо, працюємо на повну силу. Зараз переходимо до розчистки заїздів та під'їздів до автопавільйонів на магістралях".


Служба автомобільних доріг радить водіям великогабаритного транспорту на період негоди та діючих обмежень користуватися майданчиками для відстою, які розташовані вздовж державних автодоріг, а водіїв просять без нагальної потреби не виїжджати на власному автотранспорті.

Вчора

Сторінки:
Нагору