КВІ
Четвер
25
08:16

​Невдовзі запрацює Центр обслуговування платників податків Чуднівської ДПІ

Сьогодні з робочою поїздкою відвідав Головне управління ДПС у Житомирській області директор Департаменту інфраструктури та бухгалтерського обліку – головний бухгалтер ДПС України Олександр ФІЦ.

В рамках поїздки було ознайомлення із облаштуванням приміщень у яких функціонують Центри обслуговування платників податків у Житомирській, Коростишівській ДПІ, та новоствореного ЦОП, який невдовзі запрацює у Чуднівській ДПІ .


Створення ЦОП Чуднвської ДПІ – це результат тісної співраці Головного управління ДПС у Житомирській області з Чуднівською міською радою.


Директор департаменту Олександр ФІЦ, в.о. заступника начальника ГУ ДПС у Житомирській області Алла Бех, відвідали приміщення, яке облаштоване під робочі місяця Центру обслуговування платників податків Чуднівської ДПІ.


Присутня на зустрічі від міської ради була заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Ірина КУХАР.


Центр обслуговування платників податків, для зручності прийому громадян, суб’єктів господарювання невдовзі буде розпочинати роботу у приміщені Чуднівської міської ради та знаходиться за адресою: вул. Героїв Майдану, 125. Це просторі, обладнані у сучасному стилі, світлі кімнати.


Як відмітила Алла Бех: «Це приємна подія, на яку чекали платники податків. Наше завдання по створенню ЦОП – це спільні зусилля, підтримка і розуміння Чуднівської міської ради, яку вдалося досягти. Маю впевненість, що Центр обслуговування платників у Чуднівській ДПІ забезпечить належні умови для розвитку малого та середнього бізнесу, своєчасному наданню адмінпослуг, зокрема: довідок про доходи, відсутності заборгованості платежів до бюджету, сплату податкових зобов’язань, надання консультацій, прийняття звітності та ряд інших. Всіма сервісами, які надаватимуться ЦОП повинні користуватись громадяни та платники території обслуговування Чуднівської ДПІ».

Теги: Чуднів

Вчора

Сторінки:
Нагору