КВІ
Четвер
25
14:15

​Новоград-Волинські поліцейські з початку року припинили понад пів тисячі випадків вчинення домашньої тиранії

Правоохоронці майже щодня виїжджають для перевірки повідомлень про сімейні конфлікти та проводять спеціальні профілактичні заходи, у тому числі здійснюють контроль за схильними до родинних дебошів жителями району.

Упродовж поточного року поліцейські Новоград-Волинського райвідділу склали понад 500 адміністративних матеріалів відносно осіб, які вчинили домашнє насильство, та винесли 240 термінових заборонних приписів стосовно агресорів. Нині всі матеріали скеровані до суду для прийняття відповідних рішень.


Нині під наглядом правоохоронців перебувають 355 осіб, які вчинили домашнє насильство, серед них 38 жінок, 316 чоловіків та 1 неповнолітній. З усіма поліцейські проводять відповідну профілактичну роботу.


Слідчими Новоград-Волинського райвідділу розпочато 11 кримінальних проваджень за ст. 126-1 (Домашнє насильство) Кримінального Кодексу України. Загалом же з початку року правоохоронці відреагували на 577 повідомлень про родинні конфлікти.


Нагадаємо, нещодавно звягельчанин отримав покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 2 роки через вчинення систематичного домашнього насильства відносно матері.

Вчора

Сторінки:
Нагору