КВІ
Четвер
25
23:49

​Новоград-Волинські поліцейські здійснюють контроль за дотриманням карантинних обмежень

Поліцейські нагадують жителям району про необхідність дотримання протиепідемічних заходів. Правоохоронці щодня проводять профілактичну роботу серед населення та контролюють дотримання суб’єктами господарювання визначених обмежень.

З початку року поліцейські склали 134 адміністративних матеріали, що стосуються порушень, пов’язаних з недотриманням вимог карантину. 83 з них – за ч. 2 ст. 44-3 (Порушення правил карантину щодо людей) КУпАП, що передбачає відповідальність за перебування в громадських будівлях та транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту, що закривають ніс та рот.


Правоохоронці Новоград-Волинського районного відділу перевіряють роботу місцевих торгівельних закладів в умовах «помаранчевої» зони та наявність сертифікатів про вакцинацію у продавців та відвідувачів.


Водночас поліцейські нагадують, що використання завідомо підробленого документа карається штрафом до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 2 років (ст. 358 Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів ККУ).


Шановні громадяни, дотримуйтесь всіх правил та обмежень, аби не наражати себе на інших на небезпеку.

Сторінки:
Нагору