БЕР
П'ятниця
29
14:07

​Новоград-Волинські правоохоронці оголосили про підозру звягельчанину у вчиненні домашнього насильства

Поліцейські викрили 28-річного жителя райцентру у систематичному вчиненні домашнього насильства. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження. За таке протиправне діяння чоловікові може загрожувати позбавлення волі.

До правоохоронців неодноразово зверталась 36-річна жителька м. Новограда-Волинського із повідомленнями про те, що її співмешканець вчиняє відносно неї протиправні дії.


Поліцейські упродовж поточного року 5 разів притягували чоловіка до відповідальності за вчинення домашньої тиранії: виносили термінові заборонні приписи, складали адміністративні матеріали та постійно проводили профілактичні бесіди. Дебошир карався судом штрафними санкціями, проте продовжував вчиняти домашнє насильство відносно своєї співмешканки.


Чоловік ніде не працює та вживає спиртне, через що у родині постійно виникають конфлікти.


Відтак відносно сімейного дебошира поліцейські розпочали кримінальне провадження за вчинення домашньої тиранії (ст. 126-1 ККУ) та 15 грудня оголосили про підозру у вчиненні вказаного правопорушення.


Відповідно до чинного законодавства таке протиправне діяння карається громадськими роботами на строк від 150 до 240 годин, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 5 років, або позбавленням волі на строк до 2 років.

Сторінки:
Нагору