КВІ
Четвер
18
21:40

​Новоград-Волинські правоохоронці викрили причетного до крадіжки з автомобіля

25 жовтня оперативники Новоград-Волинського районного відділу поліції встановили причетного до вчинення крадіжки з автомобіля. Досудове розслідування триває.

Нещодавно до правоохоронців звернувся 21-річний житель Брониківської територіальної громади із заявою про викрадення акумуляторної батареї, магнітоли та інших пристроїв з його авто.


Працівники карного розшуку провели низку заходів для встановлення причетних осіб. У результаті з’ясували, що до крадіжки, ймовірно, причетний 23-річний житель райцентру. Хлопець раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.


Підозрюваний свою провину визнав та розповів, що частину викраденого вже встиг продати, а акумуляторну батарею та акустичну колонку вирішив залишити собі. Ці речі правоохоронці у нього й вилучили.


Наразі проводяться заходи по встановленню місця знаходження іншого майна.


За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Відповідно до чинного законодавства за такі протиправні дії хлопцеві може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору