БЕР
П'ятниця
29
07:49

Офіційно: Порушень щодо придбання комп’ютерного обладнання депутатом Іллею Смичком – не виявлено

​Щодо інформації про закупівлю депутатом обласної ради Іллею Смичком несправного комп’ютерного обладнання для Андріївської загальноосвітньої школи Черняхівського району повідомляємо - дана інформація не відповідає дійсності. Про це повідомляють в обласній раді.

За клопотанням Андріївської сільської ради, депутатом спрямовується 40 тисяч гривень на рахунок відділу освіти Черняхівської райдержадміністрації для закупівлі п’яти ноутбуків у Андріївську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів.


Відповідно до чинного законодавства, виділення коштів здійснюється з обласного бюджету (за рахунок коштів, що виділяються для здійснення депутатами своїх повноважень) безпосередньо на рахунок відділу освіти Черняхівської райдержадміністрації. Закупівлю товару здійснено у Житомирського обласного магазину наочних посібників та навчального обладнання Житомирської обласної ради, платником і отримувачем товару є відділ освіти Черняхівської райдержадміністрації, що підтверджує видаткова накладна №РН-0000059.


Спрямування коштів депутатом обласної ради Іллею Смичком на придбання комп’ютерів для Андріївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Черняхівського району здійснюється відповідно до встановленого порядку, а операції з перерахування коштів до районного бюджету та на рахунки постачальника здійснюються відповідними фінансовими службами, без залучення депутата, за клопотанням якого були спрямовані такі кошти.


Разом з тим, спеціальне програмне забезпечення комп’ютерних класів у школах встановлюється місцевими відділами освіти або безпосередньо навчальним закладом відповідно до профілю використання техніки.

Вчора

Сторінки:
Нагору