БЕР
Четвер
28
16:48

​Офіс Генпрокурора взяв на контроль кримінальне провадження за фактом масового вбивства на Житомирщині

У п’ятницю, 22 травня 2020 року, за процесуального керівництва прокуратури Житомирської області, Слідчим управлінням ГУ Нацполіції в області розпочато кримінальне провадження за фактом смертельного поранення семи осіб (ч.2 ст. 115 КК України).

За даними слідства, подія сталася близько першої ночі 22 травня 2020 року неподалік водойми, що у селі Новоселиця Попільнянського району. Між орендарем ставу і групою осіб виник конфлікт, під час якого орендар водойми із мисливської рушниці смертельно поранив 7 чоловіків. За попередньою інформацією, серед них – колишні учасники АТО, військовослужбовці Нацгвардії та волонтери.


Наразі орендаря водойми затримано у порядку ст. 208 КПК, мисливську рушницю вилучено. На місці події продовжують працювати слідчо-оперативні групи та експертно-криміналістична лабораторія Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.


Встановлюються причини конфлікту та обставини скоєння кримінального правопорушення. Стан досудового розслідування і процесуального керівництва у кримінальному провадженні взято на контроль Офісом Генерального прокурора.

Теги: відео, ГПУ

Сторінки:
Нагору