БЕР
П'ятниця
29
00:54

​Офіс Омбудсмана перевірив гауптвахту Житомирського зонального відділу

Відбулась перевірка гауптвахти Житомирського зонального відділу Військової служби прав правопорядку Збройних Сил України на дотримання протиепідемічних заходів щодо недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, а також дотримання прав та законних інтересів утримуваних осіб. Про це повідомила пресслужба Офісу Омбудсмана.

"Усі утримувані забезпечені масками, регулярно проводиться температурний скринінг, у камерах розміщена інформація про карантинні заходи, пов’язані із епідемією коронавірусу COVID-2019. Повністю припинено доступ сторонніх осіб до приміщення закладу. Здійснюється контроль за дезобробкою службових приміщень, коридорів та кімнат, що фіксується у відповідних журналах", - йдеться у повідомленні.


Монітори зазначили, що установа повністю забезпечена всіма необхідними ЗІЗ (медичними масками, окулярами, гумовими рукавичками, дезрозчином). У наявності є один безконтактний термометр, 2 – інфрачервоні та 4 – ртутні. Медична частина має необхідні ліки, дезінфікуючі та антисептичні засоби.


"Під час візиту суттєвих недоліків не виявлено. За результатами візиту готуються відповідні листи реагування на адресу Центрального управління Військової служби правопорядку Збройних сил України", - наголосили в Офісі Омбудсмана.

Вчора

Сторінки:
Нагору