КВІ
П'ятниця
19
06:30

​Овруцькі поліцейські розшукали викрадача скутера

Жителька райцентру втратила свій двоколісний транспортний засіб, необачно залишивши його поблизу місцевої крамниці без нагляду. Поліцейські встановили причетного до незаконного заволодіння та вилучили скутер, який чоловік вже встиг продати за безцінь. Триває досудове розслідування.

Увечері 3 січня до поліції звернулась 46-річна жителька м. Овруча із повідомленням про викрадення її скутера «Honda». Жінка розповіла, що лишила двоколісний транспортний засіб на вулиці на кілька хвилин та пішла до крамниці. Коли повернулась – скутер зник.


У ході проведених заходів оперативники карного розшуку з’ясували, що до вчинення правопорушення може бути причетний 65-річний місцевий житель. Чоловіка розшукали за місцем проживання. Він визнав свою провину та розповів, що встиг продати викрадене.


Як з’ясувалось, того вечора він йшов додому, коли помітив скутер, біля якого нікого не було. Він взяв транспортний засіб за кермо та повів вулицею, а згодом заховав у придорожній канаві. Наступного дня продав чужий двоколісник за 400 гривень.


Поліцейські вилучили скутер у «нового власника». Нині триває з’ясування всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Законодавством такі протиправні дії караються обмеженням або позбавленням волі на строк від 3 до 5 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору