КВІ
Четвер
18
15:00

​Під час виїзного ярмарку вакансій у Житомирі троє безробітних отримали направлення на роботу на «Укрпошті»

Днями Житомирський міський центр зайнятості організував виїзний ярмарок вакансій. Заступник директора-начальник відділу взаємодії з роботодавцями міського центру зайнятості Людмила Шевчук, начальник відділу сприяння працевлаштуванню Тетяна Кудревич та 14 безробітних відвідали Житомирську дирекцію АТ «Укрпошта».

Начальник центру управління персоналом регіональної дирекції «Укрпошти» Ганна Семенчук та фахівець з підбору персоналу Світлана Шиндарівська під час презентації ознайомили присутніх із діяльністю установи, з умовами праці, соціальної сфери та вимогами до претендентів на посади. Вони також поінформувала про новації в роботі АТ «Укрпошта» та новий проєкт «пересувних відділень», який планують запустити найближчим часом.


«Укрпошта» — національний оператор поштового зв’язку. Сьогодні це сучасна компанія з новими відділеннями, послугами й підходами до роботи, яка перетворюється на успішного гравця логістично-фінансового ринку. 73000 працівників щодня приймають, сортують, доставляють відправлення та листи, допомагають клієнтам. Тут вам запропонують виключно офіційне працевлаштування і стабільну оплату праці.


Наразі у підприємства є потреба у операторах поштового зв’язку, начальниках відділень, листоношах, водіях.


Кожен з присутніх зміг особисто поспілкуватися з представниками установи. 5 присутніх зацікавила пропозиція роботи, а троє навіть отримали направлення на роботу.

Вчора

Сторінки:
Нагору