БЕР
Четвер
28
18:05

​Під Слов’янськом у бою з російськими окупантами загинув Захисник з Житомирщини

Як повідомляють в Чуднівській міській раді, сьогодні, 11 серпня, громада провела в останню дорогу ще одного Героя, що віддав своє життя за Україну, військовослужбовця Олександра Пчеловського, 1982 року народження з м. Чуднів.

«Солдат Олександр Пчеловський 25 лютого 2022 року став на захист України водієм десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти військової частини А-1910 Збройних Сил України .


Олександр Анатолійович від початку війни, яку розв’язала росія, переймався долею України, і вже в 2015-2016 роках брав безпосередню участь в проведенні АТО на території Донецької області.



6 серпня 2022 року Олександр Пчеловський вірний військовій присязі, у бою за Батьківщину, виявивши стійкість та мужність, загинув під час знищення противника на взводному опорному пункті в районі північної околиці населеного пункту Долина Слов’янського району Донецької області внаслідок кульових поранень, несумісних з життям.


Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким захисника України.


Вклоняємося герою доземно! Безмежна шана його подвигу, повага поклику його шляхетного серця. В жалобі у цей день схиляємо голови всі ми, молимося за душу загиблого.


Герої не вмирають! Вічна пам‘ять та слава Герою!», - йдеться у повідомленні.

Сторінки:
Нагору