КВІ
П'ятниця
19
02:51

Під Житомиром під колеса авто потрапив пішохід

​Унаслідок ДТП 39-річний житель Андрушівського району отримав травми та був госпіталізований. Поліцією розпочато досудове розслідування. Дорожньо-транспортна пригода сталась 26 жовтня близько 5.40 на 7 км автодороги Житомир-Сквира, у с. Станишівці.

За попередніми даними, водій автомобіля «Volkswagen Passat», 39-річний житель республіки Молдова, рухаючись у напрямку м. Житомира, на неосвітленій ділянці дороги здійснив наїзд на пішохода, 39-річного жителя Андрушівського району, який знаходився на проїжджій частині.


У результаті ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до травматологічного відділення Житомирської райлікарні. Нині триває з’ясування причин та обставин події.


Шановні водії! Будьте особливо обачними та обережними під час кермування в умовах обмеженої або недостатньої видимості та погіршенні погодних умов. Обирайте таку швидкість руху, яка дозволить вам контролювати транспортний засіб і навколишню дорожню ситуацію.


Шановні пішоходи, пересуваючись поблизу автошляхів, подбайте про те, щоб зробити себе помітними на дорозі: одягайте світлий одяг, користуйтеся різними елементами зі світлоповертаючим ефектом (наліпки, браслети, брелоки, нашивки на одязі та рюкзаках тощо). Збираючись перетнути автошлях, переконайтесь, що водії автотранспорту вас помітили та загальмували. Будьте обережні!

Вчора

Сторінки:
Нагору