БЕР
П'ятниця
29
09:47

​Під Житомиром рятувальники деблокували 4 постраждалих з понівеченого, внаслідок ДТП, автомобіля

29 вересня о 18:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на 104км траси Київ-Чоп (Житомирський район) сталася дорожньо-транспортна пригода. Необхідна допомога рятувальників по вилученню постраждалих.

З’ясувалося, що внаслідок зіткнення автомобілів DAF та Volkswagen Golf, отримали травми та опинилися зажатими конструкціями автівки водій та 3 пасажири легковика – чоловік та 2 жінки. Усі постраждалі були при свідомості.


За допомогою домкрата рятувальники спочатку розтягнули транспортні засоби. Для того щоб звільнити потерпілих, яких затисло, користуючись гідравлічним інструментом фахівці Служби порятунку обережно розрізали та розжали праву частину автівки, на яку і прийшовся удар. З цієї ж сторони знаходилися і два пасажири – на передньому та задньому сидінні.


Щоб не завдати ще більшої шкоди фахівці ДСНС вирішили діставати потерпілих з лівої сторони. По черзі рятувальники обережно вилучили усіх постраждали. Водія та ще двох пасажирів – чоловіка й жінку, медики транспортували до лікувального закладу. Ще одна пасажирка від госпіталізації відмовилася.


Усі обставини надзвичайної події наразі встановлюються.

Вчора

Сторінки:
Нагору