КВІ
Вівторок
23
23:07

​Під Житомиром виявили 22.5 кубометри контрабандного дуба, який мав бути реалізований на Західній Україні

Патрульні третьої роти батальйону Управління патрульної поліції вже вкотре зупиняють вантажівки, що перевозять нелегальну деревину без відповідного маркування, недостовірно заповненими товаро-транспортними накладними та специфікацією на вантаж, об’єми якого в дійсності не відповідають задекларованим.

1 лютого на стаціонарному посту Кочерів патрульні зупинили вантажівку Рено Магнум з причіпом за порушення правил дорожнього руху. При перевірці документів на вантаж інспектори встановили, що перевізник транспортує лісоматеріал, а саме пиловик дуба 1-3-го сорту.

Під час візуального огляду тентованого причіпу патрульні виявили, що колоди не були чіповані.

Відповідно до документації про походження деревини інспектори встановили, що пункт відправлення вантажу місто Волноваха, пункт розвантаження місто Луцьк.

Окрім того справжній об’єм деревини на третину не відповідав задекларованому. На місце патрульні викликали співробітників СБУ.

Транспортний засіб разом з вантажем було супроводжено до Радомишильського лісгоспу для вивантаження деревини та встовлення реального об’єму.

За даним факту відкрито кримінальну справу за ч1 ст185. Працівники СБУ встановили фактичне походження вантажу - територія Київської області, а не Донецькоі, як стверджував перевізник.

Тривае слідство.

Вчора

Сторінки:
Нагору