КВІ
Четвер
25
10:51

​«Планую й надалі навчатись, оскільки це дійсно працює» - про навчання на Coursera від житомирянки Маряни Сердонюк

Я, Маряна Сердонюк, мама трьох діток. Під час карантину, коли двоє діточок навчались дистанційно, а садочок не працював, я, в пошуках роботи, звернулася до Житомирського міського центру.

Кар’єрний радник мені запропонував пройти навчання на міжнародній платформі Coursera і я з радістю погодилася, оскільки люблю дізнаватися щось нове. Коли зареєструвалась – була вражена кількістю курсів, які там пропонували, адже мені хотілось все й одразу Але я вирішила обрати те, що мені цікаво для початку, щоб зрозуміти як це працює.


Обрала курс «Основи фотографії», а далі керувалась відгуками тих, хто навчався. На сьогодні я маю сертифікат від Новосибірського державного університету. Навчання було дуже цікавим і змістовним. На форумі можна було ставити запитання як викладачу, так і студентам, які зі мною навчаються.


Планую й надалі навчатись, оскільки це дійсно працює. Для мене найбільша перевага, що ця платформа є онлайн і я, мама трьох діток, розумію, як важко було б навчатись стаціонарно. Також є можливість доступу до програм найкращих університетів світу – будь-де і будь-коли. Головне – бажання!


До відома: міжнародна платформа «Coursera» відкрила через службу зайнятості безкоштовний доступ до освітніх програм для безробітних. Це 4138 онлайн-курсів від кращих світових університетів та галузей промисловості.

Вчора

Сторінки:
Нагору