БЕР
П'ятниця
29
08:09

​Поблизу міста Чуднів триває зведення шляхопроводу над залізничними коліями

Споруда розташована на км 57 + 058 автодороги Н-03 Житомир – Чернівці, ремонт якої здійснюється за програмою Президента України «Велике будівництво». Про це повідомляє Укравтодор.

«Завдяки будівництву шляхопроводу не лише скорочуємо час подорожі в напрямку Хмельницької області, а й ліквідовуємо залізничний переїзд. Це підвищить безпеку руху автомобільного та залізничного транспорту», – йдеться у повідомленні.


Наразі підрядна організація проводить армувальні роботи для влаштування монолітної плити. Наступний етап – влаштування бетону. Довжина збудованого шляхопроводу буде 66,886 м. Висота – 7,5 метрів над рівнем залізниці. Зверніть увагу, що рух через залізницю на перегоні Чуднів – Волинський – Разіне на час ремонту закрито.

Нині на 7 ділянках автодороги Житомир – Чернівці у Житомирській області триває ремонт (від міста Чуднів до кордону з Хмельниччиною).


Нагадаємо, що в рамках президентської програми 23-24 серпня на Житомирщині відкрито ще два знакових об’єкти – 50-метровий флагшток на майдані Соборному в Житомирі та відреставровану будівлю Магістрату.


Довідково. Автошлях Н-03 – автомобільна дорога національного значення, котра проходить територією Житомирської, Хмельницької та Чернівецької областей. Загальна протяжність дороги становить 350 км. Житомирщиною пролягають 89 кілометрів.

Підрядник: ТОВ «Мостобудівельний загін №112».

Вчора

Сторінки:
Нагору