КВІ
П'ятниця
19
11:34

​Подробиці моторошної трагедії, яка сталася на підприємстві в Житомирській області

Комісія, утворена Управлінням Держпраці у Житомирській області, завершила спеціальне розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком, що стався 15 жовтня 2019 року у СТОВ «Спілка хмелярів та пивоварів».

Під час проведення спеціального розслідування комісія встановила, що відповідно до плану виконання ремонтних робіт по товариству підсобного працівника направили на територію недіючої автозаправної станції для проведення замірів і розрахунку кількості будівельних матеріалів, необхідних для будівництва там піднавісу.


Як повідомляють в Управлінні Держпраці у Житомирській області, 15 жовтня вранці працівник прибув на роботу та направився на АЗС, де пізно ввечері його виявили повішеним на металевій драбині бочки для пально-мастильних матеріалів. Бригада лікарів швидкої медичної допомоги, які прибули на територію АЗС, констатували смерть працівника, а співробітники поліції виявили в потерпілого передсмертну записку.


Даний нещасний випадок стався внаслідок самогубства працівника, що підтверджено постановою Чуднівського відділення поліції ГУНП в Житомирській області про закриття кримінального провадження. Даний нещасний випадок не вважається пов’язаним з виробництвом.

Вчора

Сторінки:
Нагору