БЕР
П'ятниця
29
09:11

​Поліцейські оголосили водієві про підозру у скоєнні ДТП із постраждалим велосипедистом

Днями слідчі Новоград-Волинського районного відділу оголосили про підозру місцевому жителю, який вчинив дорожньо-транспортну пригоду. У результаті автопригоди постраждав 84-річний пенсіонер. Досудове розслідування триває.

У травні цього року до правоохоронців від медиків надійшло повідомлення про ДТП, що сталася на автодорозі Київ-Чоп поблизу с. Наталівки. Тоді було встановлено, що 36-річний житель райцентру, керуючи автомобілем «Nissan Leaf», здійснив наїзд на 84-річного велосипедиста, який рухався в попутному напрямку.


Внаслідок автопригоди пенсіонер отримав тяжкі травми та був госпіталізований до лікарні.


Днями поліцейські Новоград-Волинського райвідділу за погодженням з місцевою окружною прокуратурою оголосили керманичу про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.


За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого

Теги: ДТП

Вчора

Сторінки:
Нагору