КВІ
Субота
20
07:01

​Поліцейські оголосили звягельчанину про підозру у збуті наркотичних речовин

30 листопада слідчі Новоград-Волинського райвідділу оголосили про підозру 29-річному чоловіку у неодноразовому продажу наркотичних засобів у місті. Свою протиправну діяльність він розгорнув за допомогою месенджера. Досудове розслідування триває. Поліцейські встановили причетність місцевого жителя до щонайменше 10 фактів розповсюдження «закладок» на вулицях м. Новограда-Волинського.

Нагадаємо, 10 листопада оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю ДБН НПУ спільно з поліцейськими Новоград-Волинського районного відділу провели санкціонований обшук за місцем проживання 29-річного чоловіка.


У результаті правоохоронці вилучили близько 600 гр канабісу, майже пів кілограма амфетаміну, психотропи «ЛСД», «МDМА», «Альфа-PVP», електронні ваги, зіп-пакети, інші пакувальні матеріали та понад 60 тисяч гривень. Вартість вилученого, за цінами «чорного» ринку складає близько пів мільйона гривень.


30 листопада слідчі райвідділу під процесуальним керівництвом Новоград-Волинської окружної прокуратури оголосили фігуранту про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.


Нині триває подальше досудове розслідування та перевіряється причетність підозрюваного й до інших подібних правопорушень. Звягельчанину за такі протиправні дії може загрожувати покарання у вигляді ув’язнення на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Вчора

Сторінки:
Нагору