БЕР
Вівторок
19
06:50

​Поліцейські розслідують подвійну крадіжку в Андрушівці

11 серпня до поліції надійшло відразу два повідомлення про крадіжки: з магазину та поштового відділення. Нині правоохоронці встановлюють місце знаходження ймовірного правопорушника.

Першою, близько 6:30 години 11 серпня, на спецлінію «102» зателефонувала продавчиня магазину святкових товарів, що знаходиться в місті. Жінка розповіла, що, вочевидь, уночі невідомі пошкодили двері торгівельного закладу та викрали звідти майже 50 тисяч гривень.


Вже за годину до поліції звернулася й працівниця місцевого відділення пошти. Зі слів жінки, крадії проникли і до місця її роботи, забравши звідти гроші та банківську картку однієї з листонош.


На обох місцях подій працювала слідчо-оперативна група Андрушівського відділення поліції. Правоохоронці оглянули приміщення, зібрали необхідні речові докази та опитали свідків подій. Слідова картина обох правопорушень вказувала на ймовірну причетність до злочинів одного й того ж чоловіка – жителя м. Житомира. Раніше він вже неодноразово притягувався до відповідальності за аналогічні правопорушення.


Нині слідчі розпочали досудові розслідування та встановлюють місце знаходження молодика у рамках розпочатих за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) кримінальних проваджень. Санкція статті передбачає покарання у вигляді ув’язнення строком від 3 до 6 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору