КВІ
Субота
20
05:05

​Поліцейські викрили двох жителів Черняхова у крадіжці з гаража

Правоохоронці встановили особи молодиків, які можуть бути причетними до крадіжки електроінструментів з гаражного приміщення жителя селища. Поліцейські вилучили викрадене та нині проводять необхідні слідчі дії.

До Житомирського районного управління поліції звернувся 55-річний житель смт Черняхова, який повідомив про крадіжку електроінструменту з його гаражного приміщення.


На місці події працювали дільничні офіцери та інспектори групи реагування відділення поліції №1 Житомирського РУП. Як з’ясувалось, правопорушники потрапили до приміщення вночі, пошкодивши замок. Зсередини зникли електроінструменти.


Під час опрацювання обставин події, поліцейські встановили, що до скоєння крадіжки можуть бути причетними двоє місцевих жителів віком 19 та 20 років. Частину викраденого виявили в одного з них, іншу – неподалік у сховку.


Тож нині розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України, у ході якого слідчі встановлюють всі обставини. Відомо, що один з парубків раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.


Законодавством таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у житло чи інше приміщення, карається позбавленням волі терміном від 3 до 6 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору