КВІ
Субота
20
06:28

​Поліцейські вилучили близько тисячі рослин конопель з городу жительки Бердичівського району

16 липня правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем проживання 40-річної жительки с. Слободища Швайківської громади. У результаті виявили на городі – 981 рослину конопель. Триває досудове розслідування.

Дільничні офіцери Бердичівського районного відділу поліції у ході оперативно-профілактичних заходів отримали інформацію про можливе вирощування жителькою Швайківської громади заборонених наркотичних рослин. Відтак у рамках розпочатого досудового розслідування правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем проживання 40-річної жінки.


У результаті поліцейські виявили на присадибній ділянці посіяні коноплі. Всього правоохоронці нарахували 981 рослину. Усе виявлене було вилучено та направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.


Нині триває досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) КК України.


Тож відповідно до чинного законодавства незаконний посів або незаконне вирощування конопель у кількості від 50 рослин і більше караються позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.


Нагадаємо, 15 липня у Коростишеві поліцейські вилучили з приватного обійстя понад кілограма наркосировини та до сотні рослин конопель.

Вчора

Сторінки:
Нагору