БЕР
Вівторок
19
10:34

​Поліцейські вилучили коробку з наркосировиною у жителя Новогуйвинської громади

Уночі 18 листопада правоохоронці у селищі Озерному помітили чоловіка, який поводив себе підозріло. У руках він ніс об’ємний пакунок. Як виявилося згодом, ноша була нарковмісною. Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження.

Близько 2 ночі оперативники відділу поліції № 1 Житомирського РУП під час проведення превентивних заходів у селищі Озерному помітили підозрілого перехожого з габаритною ношею. Він всіляко уникав зустрічі з правоохоронцями та змінював маршрут руху.


Під час поверхневого огляду поліцейські з’ясували, що в коробці знаходиться рослинна сировина зеленого кольору. 26-річний місцевий житель розповів, що це коноплі, які він зберігав для власного використання.


На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції для подальшого документування правопорушення. Вилучену сировину в подальшому направлять на експертне дослідження до регіонального Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.


Попередня правова кваліфікація діяння – ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.


Законодавством таке кримінальне правопорушення карається штрафом, виправними роботами, піврічним арештом або обмеженням волі на строк до 5 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору