КВІ
Субота
20
05:35

​Поліцейські встановили причетність жителя Ружинщини до крадіжки з будинку

З оселі 44-річної жительки смт Ружина невідомий викрав електроінструменти. Працівники кримінальної поліції встановили причетного до злочину та вилучили речові докази. Триває досудове розслідування.

2 лютого до відділу поліцейської діяльності у смт Ружині із заявою про крадіжку звернулась місцева жителька, яка розповіла, що з її будинку, в якому нині проводяться ремонтні роботи, зникли зварювальний апарат, болгарка, бензопили, перфоратор та водяний насос системи опалення.


Працівники слідчо-оперативної групи, які працювали на місці події, з’ясували, що правопорушник потрапив до будинку, пошкодивши плиту ДВП на вікні веранди. Правоохоронці зібрали свідчення місцевих жителів та вилучили слідову інформацію.


У ході першочергових заходів працівники карного розшуку встановили, що до крадіжки причетний 29-річний житель цього ж селища. Чоловік у скоєному зізнався. Все викрадене поліцейські вилучили.


Наразі триває досудове розслідування, розпочате за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, у рамках якого правоохоронці перевіряють чоловіка на причетність до аналогічних злочинів, які були вчинені на території Ружинщини.


За чинним законодавством такі протиправні дії караються ув’язненням на строк від 3 до 6 років.


Водночас поліцейські закликають власників заміських дачних будинків та обійсть, в яких постійно не проживають люди, подбати про збереження власного майна. Для цього не варто залишати в таких оселях цінні речі, або хоча б подбати про надійний сховок для них. Непогано заручитися підтримкою сусідів, які можуть наглядати за вашою ділянкою. Також одним з варіантів розв'язання проблеми може стати встановлення охоронної сигналізації та відеонагляду.

Вчора

Сторінки:
Нагору